Politici de Sanatate

Centrul Medical Neolife- 3 ani de la înființare

09 iunie
13:14 2017
Centrul Medical Neolife- 3 ani de la înființare

Neolife Medical Center, una dintre clinicile medicale de referință din România și spațiul est european, marchează, printr-un concert aniversar, împlinirea a 3 ani de la înființarea Centrului Medical Neolife.

 

” Neolife a început analiza pieței în 2009. În 2012, a investit într-un departament de medicină nucleară, într-un spital privat oncologic. Apoi, în 2014, a lansat cu succes Neolife Medical București, printr-o investiție de 12 milioane de euro, completată în 2016 de un nou accelerator liniar și un RMN performant. În 2016, am lansat și Neolife Medical Center Iași, urmând ca, până la finalul anului 2017, să tăiem panglica pentru departamentul Radioterapie”, a declarat dr. Claudiu Tronciu, General Manager Neolife România și Moldova.

Misiunea Neolife este de a asigura servicii medicale performante, integrate și adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient, eficiență și promptitudine în recăpătarea celui mai valoros bun al fiecărui om – Sănătatea.

50 de medici din 30 de specialități medicale și peste 100 de angajați au administrat, de-a lungul timpului, peste 60.000 de fracții de radioterapie și au efectuat mai mult de 25.000 de analize. Activitatea Neolife se concretizează în cei 100.000 de pacienți consultați, investigați și tratați cu tehnologii de ultimă generație. Neolife Medical Center București este dotat cu două acceleratoare Varian extrem de competitive, cu un sistem de brahiterapie și cu unul de radiochirurgie, cu un departament solid de medicină nucleară (PETCT și Gamma camera) și de imagistică (RMN, CT, radiologie digitală, mamografie cu tomosinteză), cu o secție de endoscopie și cu o policlinică complet utilate.

“Neolife Medical Center dorește să se poziționeze ca lider în oferirea unor servicii medicale premium în domeniul îngrijirii sănătății, promovând prloiecte inovatoare și expertiză profesională de vârf în domeniul asistenței medicale oncologice. Pentru noi nu există boli, ci există bolnavi”, a  mai afirmat Claudiu Tronciu.

Neolife Medical Center România este o companie membră a grupului BOZLU din Turcia care deține, la nivel internațional, 18 companii și 10 branduri, activând în domeniul sănătății și al serviciilor tehnologice.

Neolife Medical Center România a fost învestit ca centru de excelență regional în domeniul diagnosticării şi tratamentului general şi oncologic, în special, fiind transferate atât tehnologia revoluționară și know-how medical internațional, cât și echipe multidisciplinare mixte româno-turcești experte în cele mai avansate proceduri de diagnostic și tratament la nivel internațional.

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: