Politici de Sanatate

Despre noi

Fie că vorbim de SUA, de România sau de orice altă ţară din lume, sistemele prin care autoritățile naționale încearcă să asigure sănătatea populaţiei se confruntă cu probleme.

De asemenea, fiecare țară are specificul ei în ceea ce privește sistemul de sănătate. Unele soluții sunt însă valabile pentru toată lumea, cu recomandarea de a le adapta la condițiile locale.

Aproape universal se discută despre finanţarea sistemului de sănătate, alocarea corespunzătoare a resurselor şi, mai ales, accesul cât mai larg al oamenilor la servicii de sănătate sigure și de calitate. Pentru că nicăieri nu există sistem de sănătate perfect.

Iată de ce mii de specialişti în sănătate publică, reforme, politici farma, inovaţie, medicină şi management medical din întreaga lume gândesc şi oferă soluţii atât generale, cât şi aplicate fiecărei societăţi în parte.

Pentru România şi Republica Moldova, locul preferat de întâlnire a acestor specialişti – autorități, manageri, medici, farmaciști, asistenți, industrie – este revista “Politici de Sănătate”, ce reprezintă, încă din anul 2013, un concept unic pe piaţă.

În paginile noastre, discutăm liber si bazat pe documente despre problemele sistemului medical din prezent, mereu cu gândul de a corecta greşelile din trecut şi de a veni cu idei şi planuri profesioniste pentru viitor.

Tot aici, sănătatea publică este adesea abordată în ordinea “Management performant. Medici profesionisti. Tratamente eficiente”, deoarece mulţi specialişti pun la temelia asigurării sănătăţii oamenilor inovaţia în aparatură şi metode de tratament, alocarea inteligentă a resurselor umane şi financiare, dar şi cheltuirea cât mai corectă şi eficientă a fondurilor.

Board-ul ştiinţific al revistei, format din peste  40 de specialiști în domeniul medicinei din România şi de peste hotare, dar şi din reprezentanţi ai societăţii civile, precum şi opiniile profesioniste găzduite în paginile publicației oferă cel mai bun tratament pentru un sistem medical eficient.

Aici, la “Politici de Sănătate”, suntem onoraţi, număr după număr, să dăm cuvântul specialiştilor.

Vă dorim lectură plăcută!

*Revista “Politici de Sănătate” este un produs al Quinn – The Medicine Media, sub auspiciile Equity In Health Institute.

REVISTA POLITICI DE SANATATE

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: