Politici de Sanatate

Artrita psoriazică, la granița dintre specialități

05 noiembrie
14:06 2018
Artrita psoriazică, la granița dintre specialități

Societatea Română de Reumatologie organizează, pe 8 și 9 noiembrie, prima ediție a conferinței ”Artrita Psoriazică, la granița dintre specialități”.

Peste 100 de medici specialiști vor asista la prezentările susținute de speakeri de renume: prof. dr. Ruxandra Ionescu (președintele Societății Române de Reumatologie), conf. dr. Andra Bălănescu, dr. Cosmin Constantinescu, conf. dr. Mihai Bojincă, dr. Magda Pârvu, conf. dr. Cătălin Codreanu (președinte Liga Română contra Reumatismului) și mulți alții.

Principalele teme dezbătute în cadrul întrunirii științifice care va avea loc la hotel Ramada sunt: ”Artrita psoriazică, boala articulară la interfața cu alte specialități – o privire de ansamblu”, ”De la mecanisme patogenice la clinică în artrita psoriazică”,   ”Imagistica (radiologia, ecografia musculo-scheletală) în artrita psoriazică”, ”Instrumente utilizate în evaluarea artritei psoriazice și monitorizarea bolii”, ”Riscul cardio-vascular în artrita psoriazică – comparație cu riscul cardio-vascular din poliartrita reumatoidă”, ”Terapii clasice și moderne în artrita psoriazică”, ”Recomandari EULAR 2016 de tratament farmacologic în artrita psoriazică”, etc.

Pentru mai multe informații puteți accesa https://www.ellacongress.ro/artrita-psoriazica/.

Valentina Grigore

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: