Politici de Sanatate

Clubul Regal al Medicilor: „Împreună construim Excelența”

17 septembrie
21:06 2016
Clubul Regal al Medicilor: „Împreună construim Excelența”

Cea de-a doua ediție a Clubului Regal al Medicilor, eveniment de excelență în peisajul medical românesc va avea loc în perioada 13-15 octombrie 2016 la Hotel Radisson Blu din București.

Evenimentul, organizat sub Înaltul patronaj al Majestății Sale Regele Mihai I, reunește elitele medicale din România pentru dezvoltarea îngrijirii complexe și asigură un mediu de învățare care permite atât dezvoltarea personală cât și profesională a medicilor.

Congresul Clubului Regal al Medicilor este un forum global pentru specialiștii implicați în schimbul de idei, provocări, inovație și formare în sănătate. Manifestarea, creditată EMC, reunește 129 de lectori români și internaționali din 28 de specialități medicale și chirurgicale: obstetrică-ginecologie, imagistică, medicină de laborator, ortopedie, psihiatrie, gastroenterologie, ORL, oftalmologie, neurologie, neonatologie, pediatrie și multe altele.

În programul celor două zile de Congres (14-15 octombrie) și una de pre-Congres (13 octombrie) sunt incluse 103 lucrări științifice, 3 intervenții chirurgicale transmise în direct și prezentări care durează 48 de ore, ce vor avea loc în 5 săli de conferințe. Programul detaliat al celor 3 zile poate fi consultat aici.

Termenul limită pentru inscierea online este data de 7 octombrie. Modalitatea de înscriere și taxele de participare pot fi consultate pe http://www.clubulregal.ro/.

Managementul logistic și comunicare sunt asigurate de Quinn-The Medicine Media & Revista Politici de Sănătate.

Alte articole

TOP

Interviu dr. Mihaela Vlaiculescu

revista politici de sanatate-Republica Moldova

revista politici de sanatate

Abonează-te la newsletter

:
: