Politici de Sanatate

Despre noi

Politici de Sănătate”, revistă dezvoltată sub egida Equity in Health Institute, este creată de un grup de specialiști din domenii diverse, care caută să promoveze interacțiunile intense intelectuale printre specialiștii din România și din alte țări, cu privire la toate aspectele legate de politicile de sănătate, cercetarea serviciilor de sănătate, sănătatea publică, promovarea sănătății, economia sanitară, managementul îngrijirilor în sănătate, etică, sociologie și științe politice.

Politicile de sănătate și reformele se fac într-un ritm tot mai alert în țări din întreaga lume – și factorii de decizie caută din ce în ce mai des, la alte țări, soluții pentru problemele lor. Specialiștii „Politici de Sănătate” se angajează să sprijine acest dialog internațional, pentru a se asigura că politicile nu sunt doar copiate, dar și utilizate și adaptate, în funcție de problemele și obiectivele specifice, precum și, în funcție de contextul țării noastre. Scopul final este crearea unui mediu de dialog ce va putea facilita dezvoltarea unui sistem de îngrijire a sănătății printre cele mai inovatoare, avansat și eficient.

Într-o lume în derivă, avem nevoie de eroi care să salveze domeniul sănătății. Și noi suntem aici, să îi descoperim și să îi promovăm.

*Revista Politici de Sănătate este un produs al Quinn – the medicine media. 

Video

revista politici de sănătate

Abonează-te la newsletter

:
: