Politici de Sanatate

UpDate 2022 la Chișinău: Noi frontiere în hepatologie

14 decembrie
11:07 2022
UpDate 2022 la Chișinău: Noi frontiere în hepatologie

Cel de-al treilea curs de hepatologie cu participare internațională, care a avut loc pe 9 și 10 decembrie 2022 la Chișinău, a fost dedicat hepatologiei personalizate și de viitor.

”Viitorul promite să îmbogățească hepatologia cu tehnologii emergente care ne vor îmbunătăți capacitatea de a prezice și diagnostica boala și de a restabili sănătatea ficatului prin terapii moleculare țintite. În același timp, pacienții vor fi participanți mai activi la îngrijirea lor prin utilizarea tehnologiilor digitale care oferă informații instantanee și monitorizare constantă. Deși viitorul hepatologiei va include perspective pe care încă nu le putem imagina pe deplin, îmbrățișarea acestor schimbări va fi un semn al înțelepciunii noastre”, a declarat prof. dr. Adela Țurcanu, organizatorul evenimentului. În cadrul Cursului a fost lansată și Școala Pacientului Hepatic.

Cursul ”3rd UpdateHepatology: New Frontiers in Hepatology” s-a desfășurat sub egida Clinicii de Gastroenterologie și Hepatologie/ HELPA, a Societății de Gastroenterologie și Hepatologie din Republica Moldova și a Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”N. Testemițanu”, cu suportul Centrului Strategii și Politici în Sănătate.

Alte articole

TOP

REVISTA POLITICI DE SANATATE

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: