Politici de Sanatate

Termen limită de înscriere la Congresul Clubului Regal al Medicilor

03 octombrie
11:10 2017
Termen limită de înscriere la Congresul Clubului Regal al Medicilor

Profesioniștii din sănătate se mai pot înscrie, până pe 5 octombrie 2017, la Congresul Clubului Regal al Medicilor. După această dată se fac înscrieri doar în perioada Congresului (12- 14 octombrie), în număr limitat, făra a garanta primirea materialelor.

”Profesionişti din variate domenii medicale se întâlnesc într-un spaţiu multidisciplinar, în cadrul celui de-al treilea Congres al Clubului Regal al Medicilor, sub deviza <Împreună construim excelenţa!>. Elite ale lumii medicale, personalităţi cu experienţă remarcabilă, lideri de opinie şi formatori se întâlnesc în sesiuni interactive cu medici interesaţi în educaţia lor continuă şi în schimbul fertil de idei. Atelierele şi cursurile precongres reprezintă constant o atracţie, anul acesta fiind pregătite 2 cursuri pentru medicii imagiști si pediatri. O participare care ne bucură şi pe care o încurajăm este cea a studenţilor – ei sunt elitele viitorului, ei vor continua creşterea performanţelor medicale”, a declarat conf. univ. dr. Dan Ulmeanu, medic primar chirurgie toracică, președintele Clubului Regal al Medicilor.

Taxele de participare sunt de 50 de lei pentru membrii Clubului Regal, pentru medicii rezidenți, biologi, biochimiști, chimiști și asistente medicale, și 150 de lei pentru persoanele care nu sunt membre ale Clubului Regal. Manifestarea este creditată cu puncte EMC: cursuri pre- Congres Rolul RMN în diagnosticarea cancerului mamar- 4 credite EMC, curs pre- Congres Aspecte particulare în somnologie- 6 credite EMC,  Congresul național  “Împreună construim excelența”- 9 credite EMC. Pentru biologi, biochimiști, chimiști, OBBCSSR acordă 18 credite EMC, iar pentru asistente medicale OAMGMAMR acordă 15 credite EMC- în limita a 150 locuri.

”Congresul Clubului Regal a devenit o tradiție și, în octombrie 2017, propune participanților săi din țară și din străinătate dezbateri extrem de interesante despre îmbunătățirea actului medical, țintind nivelul de excelență! Și anul acesta, medicii din Ponderas Academic Hospital vor avea o implicare largă în cadrul evenimentului, iar experiența în organizarea și derularea Centrelor de excelență certificate internațional (chirurgia bariatrică, chirurgia herniilor, chirurgia colorectală și chirurgia miniminvazivă) va fi împărtășită participanților”, a declarat prof. asoc. dr. Cătălin Copăescu, director medical Ponderas Academic Hospital.

Managementul logistic și comunicarea sunt asigurate de Quinn The Medicine Media și revista Politici de Sănătate.

Pentru detalii și înscrieri, tel. 0735.177.547 și e-mail: office@clubulregal.ro.

Valentina Grigore

 

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: