Politici de Sanatate

Studiile clinice, la raport

09 noiembrie
09:00 2018
Studiile clinice, la raport

Informații de ultimă oră pe piața studiilor clinice, etica în acest domeniu, folosirea analizelor de laborator în cercetarea clinică și noutăți de investigare și diagnostic în oncologie- toate acestea sunt temele celei de-a 10-a ediții Simpozionului de Studii Clinice Synevo, care are loc vineri la hotel Intercontinental.

La evenimentul cu participare internațională au confirmat participarea peste 600 de profesioniști din domeniul studiilor clinice – medici clinicieni investigatori, chimiști, biochimiști, biologi, medici de familie și alți profesioniști din organizații de monitorizare a studiilor clinice (CROs), companii farmaceutice sponsor (cei care comandă studiile) și companii cu activități conexe domeniului de cercetare medical – dar și speakeri de renume din 19 țări.

În cadrul evenimentului va fi organizată o masă rotundă unde se va discuta cu experți, reprezentanți ai comisiilor de etica și agențiilor de medicamente, dar nu numai, din mai multe țări vecine despre ”Procesul de autorizare și aprobare a studiilor clinice  în Europa”. Evenimentul a primit aprobarea de a fi publicat pe Info MedTech, portalul european care găzduiește inițiativele în domeniul eticii și conformității medicale.

Evenimentul este organizat de Synevo Central Labs România, reprezentând divizia de cercetare clinică a Grupului Medicover, companie cu capital suedez, listată la Nasdaq din 2017. “Suntem mândri de cum a crescut evenimentul nostru în zece ani, de la o prima masa rotundă cu 60 de participanți la un simpozion la care s-au înscris mai mult de 600 de specialiști”, declară Cristina Florescu Moraid -Director Regional al Synevo Central Labs pentru România, Moldova, Bulgaria, Serbia. (V.G.)

Alte articole

TOP

REVISTA POLITICI DE SANATATE

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: