Politici de Sanatate

Şcoala de Vară de Politici, Economie şi Management în Sănătatea Publică – 2014

05 iunie
16:06 2014
Şcoala de Vară de Politici, Economie şi Management în Sănătatea Publică – 2014

Şcoala de Vară de Politici, Economie şi Management în Sănătatea Publică este găzduită de Universitatea din Lugano, între 25 şi 30 august 2014. Şcoala de Vară are deja o istorie de peste 20 de ani şi este organizată de Şcoala Elveţiană de Sănătate Publică+ (SSPH+), Institutul de Economie (IdEP) al Universităţii din Lugano şi Institutul Elveţian de Sănătate Publică şi Tropicală (Swiss TPH).

Cursurile, susţinute de către renumiţi profesori din întreaga lume, sunt dedicate profesioniştilor şi managerilor din administraţiile, spitalele ori alte servicii şi instituţii de sănătate, strategi din domeniul sănătăţii precum şi oricărui student ce urmează unul din programele de educaţie continuă coordonat şi susţinut de către SSPH+.

Şcoala de Vară este o mare oportunitate de întalniri pentru schimburi de cunoştinţe, stabilirea de contacte şi legături între participanţi, precum şi de a cunoaşte noi colegi. Cursurile vor avea caracter participativ completat de lecturile formale indicate. Puteţi vedea o istorie a acestei şcoli şi asculta păreri ale organizatorilor, profesorilor şi participanţilor aici: http://www.youtube.com/watch?v=3NLtcm6h4y0

Ediţia din acest an a Şcolii de Vară include 5 cursuri de câte 6 zile fiecare şi 6 cursuri de câte 3 zile fiecare, iar programul integral cuprinde:

– Sănătatea Mentală Publică: Evaluări ale Programelor şi Politicilor.

– Comunicarea Mobilă în slujba Sănătăţii Publice.

– Metodologia şi Aplicaţiile Practice ale Evaluărilor Economice şi Hipertensiunea Arterială în Medicină.

– Politicile de Finanţare din Sănătate, Performanţele Sistemului de Sănătate şi obstacolele prin realizarea Universal Health Coverage (UHC).

– Raţionamente în Deciziile din Sănătatea Publică: Cum să Gestionam Informaţiile din Cercetare pentru a Îmbunătăţi Luarea Decizilor.

– Conflictele de Interese şi Corupţia din Perspectiva Sistemului de Sănătate.

– Controlul Bolilor Necomunicabile.

Cursurile Şcolii de Vară sunt recunoscute de către SIWF (Schweizerisches Institut für ärztliche Weiter- und Fortbildung) şi sunt creditate cu 7 credite FMH (Asociaţia Elveţiana Medicală) pentru fiecare zi de participare, până la 25 de credite FMH pentru toată săptămâna de studiu.

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: