Politici de Sanatate

Sănătatea femeilor din viaţa dumneavoastră contează! Depistarea precoce salvează vieţi

29 aprilie
10:52 2014
Sănătatea femeilor din viaţa dumneavoastră contează! Depistarea precoce salvează vieţi

Cu mesajul “Eşti importantă pentru familia ta! Programează-te acum la o MAMOGRAFIE 3D ultraperformantă GRATUITĂ!”, NEOLIFE Medical Center a organizat, în Luna Femeii, după cum mai este cunoscută martie, campania “NEOLIFE Medical Center are grijă de sănătatea femeii!” şi a pus la dispoziţia doamnelor, gratuit, 100 de mamografii digitale cu tomosinteză (mamografie 3D), cea mai avansată tehnică de diagnostic precoce al formaţiunilor tumorale de sân.

Potrivit datelor oficiale, în România aproximativ 6.000 de femei dezvoltă, anual, cancer de sân. Jumătate dintre aceste femei pierd bătălia în lupta cu această boală, cauza principală fiind diagnosticarea târzie a afecțiunii. Diagnosticată în stadiu incipient, şansele de vindecare sunt de până la 95%. Din păcate, în prezent doar 13% din cazurile noi sunt diagnosticate într-o fază incipientă.

 Campania „NEOLIFE Medical Center are grijă de sănătatea femeii” continuă

În luna aprilie, NEOLIFE Medical Center continuă campania dedicată sănătăţii femeii. „Ai peste 40 de ani? Programează-te acum pentru mamografia anuală!”.

Cu ajutorul mamografiei digitale cu tomosinteză, pacientele au posibilitatea de a diagnostica într-un stadiu incipient cancerul la sân și, astfel, să beneficieze de tratamentul care le poate salva viața.

Mamografia digitală cu tomosinteză este una dintre cele mai noi tehnologii de diagnosticare a cancerului la sân și permite medicilor, într-un procent ridicat, posibilitatea de a descoperi celulele canceroase mici, ascunse în țesuturile înconjurătoare şi care nu sunt vizibile la mamografiile standard. Această tehnologie este disponibilă la Neolife Medical Center, una dintre clinicile de referință pentru serviciile de îngrijire din Europa Centrală și de Est, în care pacienții beneficiază de cele mai revoluţionare tehnologii de investigaţie și tratament aduse în România.

Această metodă permite o delimitare netă a conturului eventualei leziuni, o detaşează de restul structurilor glandular, o face vizibilă tridimensional şi îi defineşte cu acurateţe marginile – rotunde sau spirulate.

Avantajele metodei sunt incontestabile faţă de mamografia standard:

1. Compresie minimă;

2. Imagini 3D, precizie maximă;

3. Iradiere redusă;

4. Detectarea precoce a oricăror tumori, de dimensiuni reduse!

 

În luna aprilie, NEOLIFE Medical Center continuă campania dedicată sănătăţii femeii. „Ai peste 40 de ani? Programează-te acum pentru mamografia anuală!”

 

 Pentru programări și informații, apelați 021.9230 • www.neolife.ro

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: