Politici de Sanatate

Roxana Stroe, noul președinte al ANMDMR

14 ianuarie
11:47 2020
Roxana Stroe, noul președinte al ANMDMR
Ministrul Sănătății, Victor Costache a numit-o astăzi pe dr. Roxana Stroe în funcția de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România. Ea va exercita această funcție cu caracter temporar, până la organizarea concursului de ocupare a funcției de președinte sau  până la revocare, conform legislației în vigoare.
Ministerul a anunțat că pe perioada mandatului va avea în atribuții realizarea obiectivelor din domeniul de activitate al ANMDMR, dar și organizarea strategiei pentru desfășurarea în mod transparent și corect a concursurilor de președinte și vicepreședinte pentru această instituție.
Ministrul Sănătății i-a solicitat noului președinte ANMDMR ca metodologia de concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere ale acestei instituții să fie validată cu reputați  specialiști din domeniu.
Roxana Stroe este medic primar Farmacologie Clinică și lucrează în cadrul ANMDMR de la sfârșitul anului 2010. Până acum a ocupat funcția de coordonator al Direcției Farmacovigilență și Managementul Riscului. Din 2014 este membru în Comitetul de Farmacovigilență și Managementul Riscului al EMA, iar din martie 2019 membru altern al EMA Management Board.
Roxana Maticiuc

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: