Politici de Sanatate

Planurile prof. dr. Radu Vlădăreanu pentru Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România

26 septembrie
15:57 2018
Planurile prof. dr. Radu Vlădăreanu pentru Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România

Reorganizarea Societății de Obstetrică și Ginecologie din România, reformarea examenului de rezidențiat și modificarea curriculei, dar și încurajarea spre cercetare și performanță a medicilor tineri- sunt doar câteva din prioritățile prof. dr. Radu Vlădăreanu, noul președinte al SOGR. Potrivit acestuia, Societatea trebuie să fie atractivă pentru toți ginecologii, nu numai pentru clinicile universitare din țară, și sunt necesare programe educaționale diverse care să aducă beneficii tuturor medicilor.

” Primul obiectiv este să creștem numărul membrilor societății. Am avut discuții cu președintele Societății Obstetricienilor și Ginecologilor din Republica Moldova. Specialiștii de peste Prut doresc să devină membri ai societății noastre și să participe la toate activitățile pe care le propunem. Al doilea obiectiv, rapid aș spune eu, este actualizarea ghidurilor societății. Acestea au fost făcute în anii 2006- 2007”, a declarat prof. dr. Radu Vlădăreanu pentru revista Politici de Sănătate.

Mai multe informații despre planurile noului președinte al Societății de Obstetrică și Ginecologie din România, în următorul număr al revistei Politici de Sănătate.

Valentina Grigore

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: