Politici de Sanatate

Pascal Buehler preia conducerea Diviziei Consumer Health a companiei Bayer pentru România, Bulgaria și republica Moldova

26 mai
10:57 2021
Pascal Buehler preia conducerea Diviziei Consumer Health a companiei Bayer pentru România, Bulgaria și republica Moldova

Începând cu 1 iunie 2021, Pascal Alexander Buehler preia conducerea Bayer Consumer Health din România, Bulgaria și Republica Moldova de la Mike Seidel, care va continua ca Head of Marketing and Sales Operations în cadrul Diviziei Consumer Health, cu sediul în Leverkusen, Germania.

Pascal Buehler se alătură Grupului de Țări, venind din organizația Consumer Health din Germania, unde a condus funcția de Key Account Management cu un focus prioritar legat de transformarea activității de comerț electronic. Înainte de Bayer, Pascal a lucrat pentru Beiersdorf în diferite domenii de activitate, inclusiv comercial, marketing și financiar.

Sunt foarte încântat să mă mut la București și să încep în noul meu rol. Mai ales aștept cu nerăbdare să cunosc echipele locale și să lucrez cu ele pentru dezvoltarea în continuare a activității noastre, urmând viziunea Bayer <Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană>”, spune Pascal Buehler, cu ocazia numirii sale.

Viziunea diviziei Consumer Health a companiei Bayer este de a face din îngrijirea de sine pentru o viață mai bună o realitate pentru miliarde de oameni din întreaga lume, prin asistență medicală de zi cu zi. Prin portofoliul său de mărci importante și de încredere, oamenii își pot menține starea de bine, preluându-și controlul asupra sănătății lor de zi cu zi și a celor pe care îi iubesc.

 Operațiunile locale ale Grupului de Țări au atins o cifră de afaceri de peste 357 milioane EUR în 2020, din care divizia Crop Science are 62%, divizia Farmaceutice 29% și divizia Consumer Health 9%. Cu unitatea de producție a semințelor din Sinesti, România, Bayer a realizat exporturi de semințe de peste 43 de milioane EUR în 2020. Country Group are peste 480 de angajați în cele trei țări, cu sediile principale în București și Sofia. (V.G.)

Alte articole

TOP

REVISTA POLITICI DE SANATATE

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: