Politici de Sanatate

Managementul diabetului zaharat, centrat pe pacient

29 noiembrie
13:35 2019
Managementul diabetului zaharat, centrat pe pacient

Persoanele cu diabet zaharat necesită îngrijiri de calitate realizate de o echipă multidisciplinară, au subliniat specialiștii prezenți la conferința medicală ”Managementul diabetului zaharat, centrat pe pacient”.

Ediția inaugurală a evenimentului, organizată, pe 27 noiembrie a.c., sub egida Universității de Medicină și Farmacie „UMF Carol Davila” București și a Academiei de Științe Medicale, fiind coordonată științific de prof. dr. Gabriela Radulian, a fost un prilej de aprofundare a patologiei complexe cu care se confruntă medicii care îngrijesc persoane cu diabet zaharat.

La prezentările științifice au participat peste 230 de medici primari, specialiști și rezidenți din specialitățile: diabet, nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, psihiatrie, nefrologie, urologie, oftalmologie, dermatologie, chirurgie, medicină de familie, medicină internă, etc,. Astfel, conferința a creat premisele unor colaborări interdisciplinare viitoare între echipele de specialiști prezente.

Alte articole

TOP

REVISTA POLITICI DE SANATATE

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: