Politici de Sanatate

„Îngrijirile de sănătate – de la practică la cercetare”

06 septembrie
16:39 2018
„Îngrijirile de sănătate – de la practică la cercetare”

În perioada 13-14 septembrie, la București, va avea loc cea de-a XV-a ediției a Conferinței Naționale cu participare internațională a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR). Tema din acest an este „Îngrijirile de sănătate – de la practică la cercetare” sub coordonarea președintelui OAMGMAMR, Mircea Timofte și a președintelui  OAMGMAMR Filiala Municipiului București, Carmen Mazilu.

Organizată în Anul Centenarului 2018, conferința este dedicată asistenților medicali și moașelor din România care de peste un secol își asumă responsabilitatea pentru promovarea educației pentru sănătate și îngrijire continuă a pacienților, onorând vocația profesională prin dovada permanentă de empatie și devotament.

În cadrul conferinței se vor reuni specialiști români și străini din domeniul medical și universitar, personalități de prestigiu care promovează creșterea calității procesului de îngrijire a pacienților și dezvoltarea profesiei de asistent medical și moașă, precum și peste 800 asistenți medicali generaliști, moașe și asistenți medicali din întrega țară. Evenimentul se va desfășura la Rin Grand Hotel și sunt așteptați peste 900 de participanți.

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: