Politici de Sanatate

HEALTHY talks: Influența ocluziei dentare asupra posturii și sănătății întregului organism

20 februarie
15:02 2020
HEALTHY talks: Influența ocluziei dentare asupra posturii și sănătății întregului organism

Cea de-a IV-a ediție a evenimentului Healthy talks by Ortogether, care va avea loc pe data de 4 martie 2020, are ca temă ”Influența ocluziei dentare asupra posturii și sănătății întregului organism”.

De la orele 19:00, la sediul Ortogether din București (str. Dr. Panait Iatropol nr. 4), dr. Oana Laslău și dr. Alexandra Popa, alături de invitații lor – Costin Glăvan și Mihai Argăseală (specializați în pregătire fizică sportivă, corectare posturală și recuperarea coloanei vertebrale)- provoacă medicii la o discuție relaxată pe mai multe teme:

*corpul uman privit ca un complex funcțional;

*impactul ocluziei dentare asupra sănătății organismului;

*importanța diagnosticului complex și complet în specialitățile medicale;

*puncte comune de interdisiplinaritate medicală;

*elemente de diagnostic și tratament în problemele posturale.

”Sesiunea Q&A este parte integrantă a acestui proiect, de aceea, și de această data, ne dorim să se dezvolte dezbateri constructive ce pot, atât pe termen lung și mediu, cât și pe termen scurt, să atragă viitoare teme, proiecte interdisciplinare, comunicări și studii de caz, în vederea creșterii calității serviciilor medicale. Evenimentul este adresat exclusiv medicilor, iar înscrierea este gratuită”, anunță organizatorii.

Pentru înscrieri sau informații suplimentare, aveți la dispoziție numărul de telefon 0731.44.73.66 și adresa de email smile@ortogether.ro.

Alte articole

TOP

REVISTA POLITICI DE SANATATE

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: