Politici de Sanatate

EU4Health – cereri de oferte pentru sprijinirea Autorității europene pentru pregătire și răspuns în caz de urgență sanitară (HERA)

23 septembrie
16:54 2021
EU4Health – cereri de oferte pentru sprijinirea Autorității europene pentru pregătire și răspuns în caz de urgență sanitară (HERA)

În urma lansării HERA la începutul lunii septembrie 2021, sunt în plin proces de derulare unele dintre activitățile sale cheie, cum ar fi identificarea, fabricarea, stocarea și introducerea pe piață a contramăsurilor medicale. Recent au fost publicate trei cereri de oferte care se concentrează asupra terapiilor COVID-19 și a rezistenței antimicrobiene (RAM):

Studiu privind introducerea pe piață a contramăsurilor medicale împotriva rezistenței antimicrobiene.

Studiu de fezabilitate privind constituirea de stocuri de contramăsuri medicale în domeniul RAM.

Studiu de fezabilitate, proiectare și dezvoltare de prototipuri pentru o platformă UE de inventariere a terapiilor COVID-19.

Comisia Europeană alocă 7 milioane EUR din programul EU4Health pentru aceste activități. Cererile de oferte vor fi deschise până la 29 octombrie 2021.

La începutul lunii octombrie 2021 va avea loc o zi de informare online (www.hadea.ec.europa.eu/events_en) cu privire la aceste cereri de oferte deschise.

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: