Politici de Sanatate

Cursul de Patologie Digestivă, ediția a 13-a

26 octombrie
08:27 2020
Cursul de Patologie Digestivă, ediția a 13-a

În numele Comitetului de Organizare și al co-directorilor de curs, Gabriel Becheanu (București) și Cord Langner (Graz, Austria), vă invităm să participați la ediția cu numărul 13 a Cursului de Patologie Digestivă, online, în perioada 6-7 noiembrie, 2020.

Cursul de Patologie Digestivă este organizat de către Institutul Național de Patologie „Victor Babeș”, București, Diviziunea Română a Academiei Internaționale de Patologie, Asociația de Patologie Digestivă și Catedra de Morfopatologie a UMF Carol Davila, București.

Cursul de Patologie Digestivă se adresează, în primul rând, medicilor din specialitățile Anatomie Patologică, Gastroenterologie, Oncologie, Medicină Internă, Radiologie și Imagistică Medicală.

Cu o tradiție de 12 ani, acest curs extensiv de patologie digestivă urmărește îmbunătățirea calității diagnosticului leziunilor inflamatorii, infecțioase, reactive și tumorale ale tractului intestinal și din aria bilio-pancreatică și hepatică. În mod specific, se urmărește rafinarea interpretării modelelor morfologice și integrarea lor în context clinic, biologic și imagistic. Cursul din acest an va lua în discuție și cele mai noi date din literatura de specialitate privind bolile inflamatorii cronice intestinale.

Speakerii din cadrul celui de-al 13-lea Curs de Patologie Digestivă sunt renumiți la nivel internațional și provin de la Harvard Medical School (SUA), Yale University (SUA), Moffit Cancer Centre (SUA), Paris, Graz, Londra, Brescia, Ljubljana și București.

Pentru înscriere și pentru a vizualiza programul cursului, vă rugăm accesați: http://www.pathpathology.ro.

 

Alte articole

TOP

REVISTA POLITICI DE SANATATE

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: