Politici de Sanatate

Concursul eHealth Roadshow – depunerea de proiecte

24 august
15:14 2018
Concursul eHealth Roadshow – depunerea de proiecte

Companiile sau persoanele fizice care au dezvoltat o soluție digitală pentru spitale și care este gata pentru comercializare, ar putea avea șansa de a o prezenta unui grup de experți din cadrul eHealth Roadshow în timpul Congresului Asociației Europene a Conducătorilor de Spitale (EAHM). Evenimentul are loc pe 26 septembrie în Cascais, Portugalia și va reuni companii digitale de sănătate și reprezentanți ai spitalelor. Aplicația este deschisă până pe 27 august.

eHealth Roadshow este la a șaptea ediție și este un serviciu gratuit care vizează promovarea spiritului antreprenorial în cadrul IMM-urilor europene în domeniul eHealth.  Fiecare prezentare din cadrul acestei sesiuni este urmată de întrebări și răspunsuri, cu implicarea directă a unui comitet de experți din cadrul principalilor stakeholders din eHealth.

Firmele interesate trebuie să aplice online și să citească Ghidul special creat pentru a aplica. Fiecare aplicație va fi revizuită cu atenție, iar cele mai promițătoare companii vor fi invitate să participe la cea de-a VII-a manifestare a eHealth Roadshow din Cascais, Portugalia. Criteriile de selecție includ: maturitatea produsului, veniturile și gradul de pregătire pentru internaționalizare.

Evenimentul este organizat ca parte a proiectului eHealth Hub finanțat de UE, unul dintre scopurile acestuia fiind sprijinirea comercializării în sectorul e-sănătății. E-Health Roadshow este gratuită, însă taxa de înscriere pentru Congresul EAHM trebuie să fie plătită de fiecare IMM participant (la cerere este disponibil un cod de reducere).

Informații utile:

Termen de depunere a candidaturii: 27 august 2018

Anunțarea IMM-urilor selectate: 31 august 2018

eHealth Roadshow: 26 septembrie 2018 | 14:00 – 17:00

Roxana Maticiuc

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: