Politici de Sanatate

Claudiu Cheleş, noul Director General Ad-Interim Roche România

01 octombrie
09:45 2020
Claudiu Cheleş, noul Director General Ad-Interim Roche România

Claudiu Cheleș, în prezent Patients & Customers Value Head la Roche România, va prelua poziția de Director General Ad-Interim Roche Pharma România, începând cu 1 octombrie 2020.

Claudiu Cheleş îi urmează în funcţie lui Martine Draullette, care a condus filiala locală a grupului Roche timp de cinci ani. Licenţiat în medicină, Claudiu Cheleș a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și deţine un MBA în Administrarea Afacerilor de la Caledonian University din Glasgow. Claudiu Cheleș s-a alăturat echipei Roche România în 2016 în poziţia de Sales Director și are o experiență de peste 20 de ani în industria farmaceutică, în poziții de conducere locale si regionale, precum Sales Director, Business Unit Head şi Franchise Head CEE, General Manager, în companii cu modele de business variate ca Servier, Glenmark, Valeant şi Novartis.

„Doresc să îi mulţumesc lui Martine Draullette pentru contribuţia sa deosebită la întărirea reputaţiei companiei şi pentru eforturile sale de sprijinire a accesului pacienţilor la inovaţia în domeniul medicinei. Mai departe, ne dorim ca întreaga societate să beneficieze de pe urma celor peste 120 de ani de tradiţie a companiei Roche în cercetare şi inovare. În perioada următoare, nevoile medicale ale românilor vor continua să crească, iar obiectivul nostru este să venim cu soluţii medicale inovatoare care îmbunătăţesc calitatea vieţii pacienţilor, având, în acelaşi timp, un cost mai redus pentru societate şi sistemul de sănătate din România. Vom continua, de asemenea, să lucrăm cu partenerii noştri din industria farmaceutică şi din mediul profesional pentru a asigura un acces cât mai larg la servicii medicale de calitate, pornind de la diagnosticarea corectă a pacienţilor şi până la alegerea tratamentului potrivit pentru fiecare dintre ei”, a afirmat Claudiu Cheleş.

În cadrul poziţiilor sale de Sales Director și Patients & Customers Value Head (Sales&Marketing), Claudiu Cheleș a avut o contribuţie esenţială la crearea structurii comerciale a companiei prin identificarea unor soluții inovatoare dedicate pacienților și profesioniştilor din domeniul medical. În noul său rol se va concentra pe întărirea relaţiilor cu mediul de reglementare şi partenerii externi pentru a asigura pacienților români accesul la cele mai noi descoperiri și tehnologii din domeniul medical, într-un mod sustenabil pentru sistemul de sănătate din România.

Alte articole

TOP

REVISTA POLICITI DE SANATATE

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: