Politici de Sanatate

Atribuții noi pentru dr. Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății

22 februarie
20:19 2021
Atribuții noi pentru dr. Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății

Dr. Andreea Moldovan, în calitate de secretar de stat, preia în coordonare activitatea următoarelor structuri din cadrul Ministerului Sănătății: a) Direcția generală asistență medicală, medicină de urgență și programe de sănătate publică cu excepția Centrului operativ pentru situații de urgență, Serviciul medicină de urgență și Serviciul de programe de sănătate; b) direcția politica medicamentului, dispozitivelor și tehnologiilor medicale.

De asemenea, dr. Andreea Moldovan, în calitate de secretar de stat, coordonează Direcțiile de Sănătate Publică județene, respectiv a municipiului București, Institutul Național de Sănătate Publică, Institutul Național de Hematologie Transfuzională  ”Prof. Dr. C. T. Nicolau”, Centrul Național de Sănătate Mintală și Luptă Antidrog București, Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice, Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România.

Decizia apare în  Ordinul 190/ 19.02.2021, privind delegarea atribuțiilor ministrului sănătății doamnei secretar de stat Andreea Moldovan emis de Ministerul Sănătății, în baza referatului de aprobare vvv 1896 din 19.02.2021 al Direcției legislație, contencios și guvernanță corporativă și Decizia prim ministrului nr 14/2021 pentru numirea doamnei Andreea Moldovan în funcția de secretar de stat în cadrul MS, având în vedere prevederile art.57 alin. (1) și (4)  și art. 59 alin. (1) și (3) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul  art .7, alin. (4) și art. 8 din HG nr. 144/2010 privind organizarea și funcționarea Ministerului Sănătății, cu modificările și completările ulterioare.

 

foto: Monitorul Expres Brașov

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: