Politici de Sanatate

ANMDM sprijină relansarea Institutului Cantacuzino

18 ianuarie
16:45 2018
ANMDM sprijină relansarea Institutului Cantacuzino

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) s-a alăturat Ministerului Sănătății în a-și exprima, într-o scrisoare adresată Ministerului Apărării Naționale –Direcția Medicală, susținerea în legătură cu perspectiva relansării Institutului Cantacuzino și a reluării producției de vaccinuri în România, în condițiile trecerii oficiale a institutului în subordinea Ministerului Apărării Naționale.

“Având în vedere că Agenția este o instituție care contribuie la protejarea și promovarea sănătății publice și a faptului că întreaga echipă de aici este dedicată verificării în permanență a calității medicamentelor pe care românii le folosesc, venim în întâmpinarea procesului de relansare a Institutului Cantacuzino, oferind sprijinul de care știm că are nevoie în acest moment. În ceea ce ne privește, se știe că ne luptăm să ne întregim echipa, dar toți specialiștii noștri sunt gata în orice moment să își ofere expertiza necesară pentru ca Institutul Cantacuzino să reia producția de vaccinuri. Din punctul meu de vedere, Institutul Cantacuzino este unul de referință și așa trebuie să rămână, iar noi suntem gata să muncim alături de ei în acest scop” a declarat dr. Alexandru Velicu, președintele ANMDM, pentru revista Politici de Sănătate.

Specialiștii ANMDM își exprimă astfel totala disponibilitate și deschidere spre comunicare și împărtășirea expertizei în implementarea reglementărilor Uniunii Europene în domeniul medicamentului de uz uman.

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: