Politici de Sanatate

A XV-a  ediţie a Conferinţei Naţionale „Medicina Bazată pe Dovezi”

24 iulie
12:18 2018
A XV-a  ediţie a Conferinţei Naţionale „Medicina Bazată pe Dovezi”

În perioada 27 – 30 septembrie 2018, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, va avea loc cea de-a 15-a ediţie a Conferinţei Naţionale “Medicina Bazată pe Dovezi”. La întâlnirea ştiinţifică organizată de Societatea Română de Medicină Internă sunt invitați peste 300 de medici (specialişti, rezidenţi, medici primari, şefi de secţie, profesori şi şefi de catedră).

Conferinţa reprezintă un mijloc de dezvoltare şi de afirmare a specialiştilor de medicină internă, precum şi un cadru oficial de diseminare a informaţiilor cu privire la cele mai noi descoperiri în domeniu. În paralel cu lucrările Conferinţei se va organiza o expoziţie în cadrul căreia peste 15 companii farmaceutice şi de aparatură medicală îşi vor prezenta produsele în spaţii special amanajate. Programul Conferinţei va putea fi găsit pe site-ul www.srmi.ro.

Societatea Română de Medicină Internă este afiliată la Federaţia Europeană de Medicină Internă, iar membrii SRMI sunt membri şi ai Federaţiei Europene de Medicină Internă.

 

 

 

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: