Politici de Sanatate

UMF „Carol Davila” și-a desemnat decanii pentru mandatul 2020-2024

19 martie
16:19 2020
UMF „Carol Davila” și-a desemnat decanii pentru mandatul 2020-2024

Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București a încheiat, pe 19 martie, procedura de numire prin concurs a decanilor pentru toate cele patru facultăți ale sale, în conformitate cu normele metodologice aprobate de către Senatul Universitar al prestigioasei instituții de învățământ superior medical.

Astfel, funcția de decan al Facultății de Medicină din cadrul UMFCD va fi ocupată și în mandatul 2020-2024 de către prof. dr. Cătălin Cârstoiu, iar  cea de decan al Facultății de Farmacie de către prof. dr. Doina Drăgănescu, în contextul în care cei doi profesori au deținut aceleași funcții și în mandatul 2016-2020. Pe de altă parte, prof. dr. Andreea Didilescu și prof. dr. Victor Strâmbu vor ocupa, pentru prima oară, pozițiile de decani la Facultatea de Medicină Dentară, respectiv la cea de Moașe și Asistență Medicală.

În contextul epidemiologic actual, pentru selecția decanilor Consiliile facultăților s-au întrunit, pentru prima oară în istoria Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, în mediul online.

Valentina Grigore

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: