Politici de Sanatate

Termen limită extins pentru Workshop-ul – „Donarea și transplantul de organe”, organizat de Comisia Europeană, Directoratul General pentru Sănătate – 26 noiembrie 2014 – Bruxelles

29 octombrie
21:57 2014
Termen limită extins pentru Workshop-ul – „Donarea și transplantul de organe”, organizat de Comisia Europeană, Directoratul General pentru Sănătate – 26 noiembrie 2014 – Bruxelles

Termenul limită pentru acreditarea la cea de-a cincea ediţie a workshop-ului destinat jurnaliștilor privind donarea și transplantul de organe s-a extins până în data de 31 octombrie 2014. Pentru al cincilea an consecutiv, Comisia Europeană oferă o oportunitate unică jurnaliştilor specializaţi pe teme de sănătate, prin selectarea un grup din toate ţările membre UE, pentru a participa la un atelier care va explora donarea și transplantul de organe din toate unghiurile.
Jurnaliştii vor putea asculta mărturile emoţionante ale celor afectați și vor avea ocazia să discute cu experți şi înalţi oficiali UE cu privire la ultimele evoluții de la nivel comunitar și național, precum și probleme etice, științifice, economice și de comunicare din domeniul donării și transplantului de organe.
Primii jurnaliști din 15 țări ale UE au fost deja selectaţi, după primul termen consumat în data de 24 octombrie. Datorită numărului limitat de locuri disponibile, selecția se va baza pe o răspândire bună a participanţilor din statele membre ale UE, precum și pe motivația jurnaliştilor de a participa la acest atelier. Se va acorda prioritate jurnaliștilor care nu au participat la un astfel de atelier.
Pentru jurnaliști selectaţi, se va asigura transport și cazare.

Formularul online de aplicare poate fi accesat la adresa:
https://adobeformscentral.com/?f=7sdB04BJ1tpL%2A7NgaSnhwg#

Sursa: Comisia Europeană

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: