Politici de Sanatate

Școală de vară în politici de sănătate publică, economie și management

26 iunie
15:17 2013

În perioada 26-31 august, la Lugano, Elveția, va fi organizată Școala de vară în domeniul sănătății publice, economiei și managementului.

Organizatori

Cursurile Școlii de vară sunt organizate de Fundația Școlii elvețiene de Sănătate Publică (SSPH +), Institutul de Economie (IdEP) de la Universitatea din Lugano și Institutul Elvețian de Sănătate Publică și Tropicală (Swiss TPH).

Participanți

Cursurile sunt destinate profesioniștilor și managerilor care administrează spitale, servicii, precum și alte facilități din cadrul sectorului de sănătate, factori de decizie politică, precum și orice persoană înregistrată într-unul dintre programele de formare continuă coordonate și sprijinite de către SSPH +.

Școala de vară este o oportunitate de a întâlni colegi, de a face noi cunoștințe, de a construi rețele, de a împărtăși opinii. Accentul va fi pus pe abordarea participativă, aceasta urmând a fi completată de predarea formală.

Ca inovație, în 2013, Școala de vară va oferi șase zile/ trei zile de cursuri, pentru a răspunde în mod flexibil la cerințele de formare ale participanților. Fiecare zi începe cu o sesiune plenară care acoperă o gamă largă de subiecte relevante, în curs de dezvoltare în domeniul sănătății publice, astfel încât participanții să poată profita de perspective în domenii relevante și să-și poată extinde orizontul profesional.

Școala de vară de la Lugano este o platformă excelentă dedicată colegilor din medii profesionale diferite, provenind din țări cu venituri mici, medii și mari și care se confruntă cu condiții de viață diferite. Astfel, Școala Elvețiană de Sănătate Publică îi încurajează pe toți cursanții săi să profite de acest mediu de inspirație. Doctoranzi în sănătate publică, care se concentrează adesea pe teme de specialitate, sunt invitați călduros să participe la Școala de vară, în scopul lărgirii perspectivei lor asupra domeniului pe care îl cercetează. În trecut, participanții doctoranzi au avut oportunitatea de a împărtăși și de a înțelege dimensiuni ale sănătății publice internaționale într-un context multicultural și interdisciplinar.

Numărul de participanți este limitat la 25 de cursanți. Data-limită pentru înscriere este 15 iulie 2013.

Pentru mai multe amănunte, accesați:

http://www.ssphplus.ch/spip.php?page=ssph_main&lang=en&id_rubrique=16

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: