Politici de Sanatate

Şcoala de Vară de Politici, Economie şi Management în Sănătate Publică – 2014

01 iulie
14:00 2014

Şcoala de Vară de Politici, Economie şi Management în Sănătate Publică este găzduită de Universitatea din Lugano, în perioada 25 – 30 august 2014. Şcoala de Vară are deja o istorie de peste 20 de ani şi este organizată de Şcoala Elveţiană de Sănătate Publică+ (SSPH+), de Institutul de Economie (IdEP) al Universităţii din Lugano şi de Institutul Elveţian de Sănătate Publică şi Tropicală (Swiss TPH).

Cursurile, susţinute de renumiţi profesori din întreaga lume, sunt dedicate profesioniştilor şi managerilor din administraţiile, spitalele ori din alte servicii şi instituţii de sănătate, strategilor din domeniul sănătăţii, precum şi studenţilor care urmează unul dintre programele de educaţie continuă coordonat şi susţinut de către SSPH+.

Ediţia din acest an a Şcolii de Vară include 5 cursuri a câte 6 zile şi 6 cursuri a câte 3 zile, iar programul complet cuprinde:

Sănătatea mentală publică: evaluări ale programelor şi politicilor;

• Comunicarea mobilă în slujba sănătăţii publice;

• Metodologia şi aplicaţiile practice ale evaluărilor economice şi hipertensiunea arterială în medicină;

• Politicile de finanţare din Sănătate, performanţele Sistemului de Sănătate şi obstacolele prin realizarea Universal Health Coverage (UHC);

• Raţionamente în deciziile din Sănătatea Publică: cum să gestionăm informaţiile din Cercetare pentru a îmbunătăţi luarea deciziilor?

• Conflictele de interese şi corupţia, din perspectiva Sistemului de Sănătate;

• Controlul bolilor netransmisibile.

Cursurile Şcolii de Vară sunt recunoscute de către SIWF (Schweizerisches Institut für ärztliche Weiter- und Fortbildung) şi sunt creditate cu 7 credite FMH (Asociaţia Elveţiană Medicală) pentru fiecare zi de participare, până la 25 de credite FMH pentru toată săptămâna de studiu.

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: