Politici de Sanatate

Prima asigurare internaţională de sănătate dedicată expaților, lansată în România

03 aprilie
16:36 2015
Prima asigurare internaţională de sănătate dedicată expaților, lansată în România

A fost lansată în premieră în România asigurarea internațională de sănătate a grupului Cigna Global International Private Medical Insurance, cel mai important furnizor mondial de produse de asigurare de sănătate, viaţa, accidente persoane şi servicii conexe. Produsul poate fi personalizat în funcţie de necesităţile individuale ale clienţilor, elimină restricţiile legate de vârsta și activitatea desfășurată şi poate include tratamentul afecţiunilor preexistente. Noua asigurare internațională va fi distribuită de compania Destine Broker de Asigurare, unul dintre intermediarii de top din piața locală de asigurări.

“Suntem încântaţi de colaborarea cu Destine Broker de Asigurare şi de intrarea planurilor internaționale de asigurare medicală Cigna în piața românească. Destine pune accent pe furnizarea de soluții centrate pe profilul individual al clientului, iar acest aspect a stat la baza parteneriatului pe care l-am încheiat”, a declarat Nicolas Roubin, director de dezvoltare pentru Europa în cadrul Cigna.

Asigurarea de sănătate este dedicată expaților și persoanelor active, cu diverse interese de deplasare în străinătate, este modulară și este structurată pe trei nivele, în funcție de suma asigurată: Silver, cu acoperire pentru 1.000.000 dolari, Gold – 2.000.000 dolari și Platinum – 3.000.000 dolari. Oricare dintre cele trei variante oferă acoperire atât pentru tratamentul în regim de spitalizare, cât și în ambulatoriu, pentru tratamentul cancerului, cheltuieli efectuate pentru evacuare, recuperare şi repatriere.

“Urmărind indicatorii pieţei, cu o permanentă preocupare față de clienți, Destine a reacționat la impactul global al transformărilor sociale și financiare, prin introducerea unui nou produs de asigurare, îndepărtând barierele geografice. Am îmbogățit piața asigurărilor din România cu cea mai bună soluție de asigurare internațională de sănătate. Clienții noștri vor primi cel mai bun produs și vor fi asistați de o echipă puternică, specializată”, susține Alina Preda, director de dezvoltare Destine Broker de Asigurare.

Planurile de sănătate Cigna pot fi achiziționate deja online accesând site-ul oficial www.destine-broker.ro, clienţii având posibilitatea de a-și alege acoperirea potrivită nevoilor proprii de protecție și de a cumpăra instant produsul dorit.

Sursa: Destine Broker de Asigurare

 

Mirabela Viașu

 

 

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: