Politici de Sanatate

O seară la Palat. Novaintermed – 20 de ani

19 noiembrie
13:24 2014
O seară la Palat. Novaintermed – 20 de ani

Novaintermed este, din 1994, un furnizor important pe piaţa de laborator clinic, industrial şi de cercetare. Compania a introdus sistemul de recoltare cu vid, primele sisteme de citometrie în flux din România, datorită cărora este şi azi lider de piaţă, a promovat şi a susţinut constant folosirea mediilor lichide pentru cultivare şi antibiograma pentru TB în conformitate cu recomandările OMS. A obţinut o experienţă importantă în managementul proiectelor şi a dezvoltat un departament specializat pentru a finaliza contracte la cheie, proiecte complexe ce implică furnizarea unor loturi de produse dintre cele mai diverse. Participând la licitaţii interne şi internaționale, Novaintermed a reuşit să ducă la bun sfârşit contracte importante din România şi din străinătate, în ţări precum Azerbaidjan, Bosnia, Serbia, Croaţia, Macedonia sau din Africa.

În cei 20 de ani, între Novaintermed şi clienţii săi s-a creat şi s-a dezvoltat un parteneriat trainic, s-a consolidat o relaţie bazată pe profesionalism, experienţă şi inovaţie.

După două decenii, compania i-a invitat la un eveniment festiv pe cei care i-au fost alături: „O seară la Palat. Novaintermed – 20 de ani”. Vineri, 19 septembrie 2014, ora 19:00, la Palatul Ghika din Bucureşti, invitaţii au luat parte la o seară închinată prieteniei şi parteneriatului.

Partenerii prezenți şi-au exprimat dorinţa de a colabora în continuare cu Novaintermed şi au subliniat calitatea relaţiilor existente între companie şi intituţiile pe care aceştia le reprezentau.

Compania Novaintermed a convins, în timp, partenerii că oferă soluții complete și suport la nevoile acestora, nu vinde doar echipamente!

Dna Cristiana Maria Iosif, CEO Novaintermed, şi colaboratorii săi, gazdele evenimentului, au oferit distincţii  unora  dintre  invitaţii  prezenţi la gală.

„În semn de recunoaştere a implicării în creşterea calităţii actului medical şi a valorilor fundamentale pe care le susţine”, s-au înmânat distincţii reprezentanţilor unor instituţii medicale, în calitate de parteneri/clienţi. Reprezentanţi ai următoarelor instituţii s-au prezentat pe podium: Institutul de Virusologie „Ştefan S. Nicolau”, Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională, Institutul Naţional de Endocrinologie „C.I. Parhon”, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, Universitatea de Medicină şi Farmacie „V. Babeş” Timişoara, Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. dr. C. C. Iliescu”, Spitalul Clinic Colţea, Fundaţia Romanian Angel Appeal, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Domeniul Patologiei şi Ştiinţelor Biomedicale „Victor Babeş”, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Tot ca parteneri/clienţi au fost onoraţi cu premii, „în semn de recunoaştere a implicării în creşterea calităţii actului medical şi a valorilor fundamentale pe care le susţine”, alte unităţi medicale: Synevo România, MedLife, Reţeaua Privată de Sănătate „Regina Maria”,  Laboratoarele Bioclinica, Centrul Medical Sanador, Clinica de Hematologie şi Transplant Medular Târgu Mureş, Institutul Regional de Oncologie Iaşi, Clinica Santomar OncoDiagnostic, Clinica EvoMed, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Timişoara, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

 

„În semn de apreciere a întregii activităţi medicale şi pentru dăruirea, profesionalismul, eficienţa şi responsabilitatea puse în slujba pacienţilor”, au fost acordare premii speciale dlui prof. dr. Florin Stamatian, U.M.F. „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, dnei Carmen Mazilu, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali, Filiala Bucureşti, dlor prof. dr. Alexandru Blidaru şi prof. dr. Radu Vlădăreanu de la U.M.F. „Carol Davila” Bucureşti.

Alte articole

TOP

REVISTA POLITICI DE SANATATE

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: