Politici de Sanatate

Noi decani la facultățile de Medicină și Farmacie din cadrul UMF “Carol Davila”

22 aprilie
11:06 2016
Noi decani la facultățile de Medicină și Farmacie din cadrul UMF “Carol Davila”

Prof. univ. dr. Florin Cătălin Cîrstoiu a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de decan al Facultății de Medicină, iar prof. univ. dr. Drăgănescu Doina pe cel de ocuparea funcției de decan al Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

 

 

 

catalin carstoiuProf. univ. dr. Florin Cătălin Cîrstoiu este medic primar ortopedie – traumatologie și ocupă în prezent funcția de manager al Spitalului Universitar de Urgență din București. Are atestat în Managementul şi organizarea Spitalelor, în Studii complementare de chirurgie artroscopică și diplomă de master în specializarea “Managementul Sănătății Publice și al serviciilor de sănătate”. Are deasemenea numeroase cursuri post-universitare, zeci de articole publicate în reviste medicale, sute de lucrări științifice și zeci de programe de cercetare și studii clinice.

 

doina draganescuProf. univ. dr. Doina Drăgănescu a fost până acum managerul mai multor proiecte POSDRU: “Consilierea și orientarea în carieră pentru farmaciștii de mâine”, “Eficientizarea Farmaciștilor prin formare în noile tehnologii, inclusiv TIC” și ” RESEARCH 62- Doctorat în context european”. A fost membru al echipei de implementare a Prescripției electronice și colaborator al Centrului de Cercetări Radiofarmaceutice – IFIN Horia Hulubei Măgurele. Deasemenea, Doina Drăgănescu a făcut parte din echipele de implementare a mai multor proiecte naționale cum ar fi: “Criterii biofarmaceutice de optimizare a profilului de siguranță și eficacitate pentru medicamente hidrofobe”, “Evaluarea polimorfismului genetic ca sursă a variabilității răspunsului terapeutic al medicamentelor cu metaboliți activi”, “Dezvoltarea unui sistem bioinformatic de tip QSAR de modelare a activitatii agentilor terapeutici antitumorali si antireumatici in terapii individualizate” sau “Dezvoltarea investigației farmacogenomice pentru personalizarea terapiei medicamentoase în boala cardio-cerebro-vasculară”.

Candidații la funcția de decan al Facultății de Moașe și Asistență Medicală nu au fost  admiși. Pentru ocuparea funcției de decan al Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF “Carol Davila” concursul va avea loc luni, 25 aprilie. Revenim cu rezultatele imediat ce acestea vor fi făcute publice.

 

Alte articole

TOP

REVISTA POLITICI DE SANATATE

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: