Politici de Sanatate

Evenimente Politici de sănătate si Quinn Media 2014

07 februarie
14:01 2015
Evenimente Politici de sănătate si Quinn Media 2014

23-24 IANUARIE 2014

Masterclass: Health Economics in Action for Top Health Care Managers – Pricing and Reimbursement, ediția a II-a, București

În cele două zile de curs, cunoscutul profesor Zoltan Kalo, un nume de referință în domeniul HTA, a prezentat principiile avansate ale economiei medicale și tehnicile care oferă sprijin clinicienilor, autorităților și managerilor să evalueze cost-eficiența diferitelor tratamente și servicii medicale.

27 FEBRUARIE 2014

Conferinţa Internaţională „Restart 2014: Finanţarea sănătăţii din fonduri europene şi de investiţii”; Palatul Parlamentului

În parteneriat cu CNAS, Comisia pentru sănătate publică din Senat şi Societatea Internaţională de Medicină şi Chirurgie.

24 APRILIE 2014

Inaugurarea Neolife Medical Center România și lansarea celui mai revoluționar sistem de tratament în cancer, TrueBeam.

27 MAI 2014

Conferinţa Naţională „Soluţii pentru îmbunătăţirea sănătăţii copiilor”

Pentru prima dată în România, respectarea dreptului la sănătate al copiilor şi tinerilor a fost abordat în cadrul unei conferinţe naţionale! Evenimentul s-a desfășurat la Palatul Parlamentului, la inițiativa Comisiei pentru drepturile omului, culte şi minorităţi şi a Comisiei pentru sănătate publică din Senatul României, în colaborare cu U.M.F. „Carol Davila” București, Societatea Națională de Medicina Familiei, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și organizația Salvați Copiii.

12 IUNIE 2014

Prima ediție a Conferinţei Naţionale de Medicină şi Chirurgie Regenerativă

Conferința a avut loc în Amfiteatrul „Ion Heliade Rădulescu” al Bibliotecii Academiei Române, București; organizator Societatea Internațională de Medicină şi Chirurgie Regenerativă (SIMCR), în parteneriat cu revista Politici de Sănătate.

4-5 SEPTEMBRIE 2014

Masterclass Health Economics in action

Revista Politici de Sănătate, sub auspiciile Academiei Române – Institutul de prognoză economic, l-a adus pentru a treia oară la București pe prof. univ. dr. Zoltan Kalo, expert în Health Economics.

14-15 OCTOMBRIE 2014

Semne şi simptome în identificarea formelor de abuz la copii

Conferința a avut loc cu ocazia Zilei Internaționale a Abuzului la Copii (19 octombrie), la inițiativa Societății Academice a Științelor Comportamentale din România, condusă de lect. univ. dr. Gabriela Iorgulescu. Inivitatul special al evenimentului a fost David S. Prescott, expert mondial în problema abuzurilor și cunoscut trainer.

30-31 OCTOMBRIE 2014

Şcoala Pacienţilor – Masterclass: Patient’s leadership

Prima ediţie a modulului educaţional “Şcoala Pacienţilor – Patient’s leadership” a reunit 25 de speakeri din România, Belgia şi Bulgaria, precum și preşedinţi şi vicepreşedinţi ai celor mai importante asociaţii de pacienţi din România. Temele abordate, advocacy, comunicare, managementul organizaţiei, management financiar – atragere de fonduri pentru derularea de proiecte, legislaţie românească şi europeană, etică.

27 NOIEMBRIE 2014

Criza forței de muncă din sănătate. Provocări şi soluţii pentru România şi la nivel european

Dezbaterea a fost organizată la inițiativa Centrului pentru Politici şi Servicii de Sănătate, sub auspiciile Comisiei de Sănătate Publică şi ale Comisiei economice, industrii şi servicii din Senat, cu sprijinul Biroului pentru România al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: