Politici de Sanatate

Carmen Drăgan, Președinte al Spitalului Monza, decorată cu Ordinul Steaua Italiei în grad de Cavaler

07 aprilie
17:49 2016
Carmen Drăgan, Președinte al Spitalului Monza, decorată cu Ordinul Steaua Italiei în grad de Cavaler

Președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Monza, spitalul privat din București care face parte din grupul italian „Policlinico di Monza”, a fost decorat miercuri, 6 Aprilie 2016, cu Ordinul ”Steaua Italiei” în grad de Cavaler. Distincția a venit din partea Președintelui Republicii Italiene, E.S. Sergio Mattarella, și a fost înmânată de către Ambasadorul Italiei, E.S. Diego Brasioli, în cadrul unei festivități găzduite de  Ambasada Italiei la București.

”Se acordă această distincție Doamnei Av. Carmen Drăgan, în semn de recunoaștere a rezultatelor deosebite obținute de-a lungul întregii activități și a implicării permanente în buna colaborare dintre România și Italia, aducând o contribuție importantă promovării valorilor italiene în România”, afirmă E.S. Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei.

”Sunt onorată să primesc acest titlu și mulțumesc, pe această cale, Ambasadei Italiei și tuturor reprezentanților cu care am avut o colaborare strânsă de-a lungul întregii cariere” spune Carmen Drăgan, Președinte al Spitalului Monza din București.

Experiența sa în mediul de business italian a început acum mai bine de 20 de ani, când și-a creat propria companie de consultanță juridică pentru antreprenorii români și străini. A dezvoltat, de atunci, proiecte green-field și a constituit societăți noi cu capital italian pe care le-a ajutat să crească. S-a specializat în consultanță pentru companii aflate în faza de start-up și și-a extins expertiza în domeniul resurselor umane, unde a căutat să sprijine profesioniștii valoroși și să contribuie la formarea profesională a altora.

Spitalul Monza este unul dintre proiectele green-field pe care l-a sprijinit de la constituire până la atragerea celor mai buni profesioniști din domeniul medical. Instituția medicală face parte din Grupul ”Policlinico di Monza”, grup de spitale private din Italia care susține constant programe de formare pentru specialiștii români din domeniul medical.

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: