Politici de Sanatate

Angajamentul UCB pentru pacienți

25 noiembrie
14:39 2021
Angajamentul UCB  pentru pacienți

UCB descoperă și oferă soluții cu îmbunătățiri reale vieții persoanelor care trăiesc cu boli severe. Colaborăm îndeaproape și ascultăm pacienții, îngrijitorii lor și profesioniștii din domeniul sănătății, pentru a descoperi unde munca noastră poate crea valoare pentru ei acum și în viitor.

Suntem curioși și colaborăm, motivați să creăm valoare reală pentru acești oameni și să îmbunătățim sănătatea și bunăstarea oamenilor noștri, comunităților și planetei noastre. Căutăm instrumente, tehnologii și parteneri care ne permit să răspundem nevoilor pacienților cu inovații țintite, care să aibă un impact cu adevărat semnificativ.

Compania UCB este determinată să se asigure că oamenii pot trăi cea mai bună viață posibilă, cât mai liberă de provocările și incertitudinea bolii. Această ambiție alimentează scopul nostru: crearea de valoare și îmbunătățirea reală a vieții oamenilor pe care îi servim, acum și în viitor.

Activitatea noastră de cercetare și dezvoltare în neurologie, imunologie și alte domenii în care expertiza noastră se aliniază nevoilor încă neacoperite ale pacienților este condusă de conexiunea noastră cu oamenii pe care îi servim. Ei sunt ghidul și inspirația noastră în a cerceta în cele mai neexplorate ramuri ale științei și cunoștințelor medicale. Îi ascultăm și învățăm de la ei, asigurându-ne că munca noastră are cel mai mare impact posibil prin furnizarea de soluții diferențiate care creează valoare ce nu poate fi exprimată doar în cifre.

Angajamentul UCB în dermatologie

Psoriazisul afectează aproximativ 125 de milioane de oameni din întreaga lume și este o afecțiune pe tot parcursul vieții, catalogată ca boală cronică. Mult mai mult decât „o simplă afecțiune a pielii”, s-a demonstrat că psoriazisul are un impact profund dăunător asupra calității vieții unei persoane. Abordarea UCB – de la descoperire, la dezvoltare, până la livrare – este concepută în funcție de nevoile pacienților și de experiența lor, prin urmare rămânem hotărâți să înțelegem mai bine impactul afecțiunilor imuno-dermatologice, cum ar fi psoriazisul, pentru a ajuta la găsirea de soluții care să permită pacienților să trăiască viața la maximum.

Pentru noi, colaborarea cu medicii, cercetătorii și pacienții este fundamentală pentru a răspunde nevoilor neacoperite ale persoanelor care trăiesc cu psoriazis. Considerăm că există potențial în a îmbunătăți viața acestor persoane și așteptăm cu nerăbdare să discutăm despre cele mai recente progrese științifice în acest domeniu cu comunitatea medicală din dermatologie, de fiecare dată.

A fi eliberat de povara fizică, emoțională și socială care este atașată psoriazisului încă este o iluzie pentru mulți pacienți, în ciuda progreselor imense făcute în dezvoltarea medicamentelor și apariției unor noi terapii și tratamente țintite.

Psoriazisul are un impact negativ semnificativ asupra calității vieții, este legat de stigmatizarea socială, de creșterea dizabilității și scăderea bunăstării psihologice. Managementul eficient pe termen lung al psoriazisului este esențial pentru îmbunătățirea calității vieții și reducerea deteriorării acumulate de-a lungul vieții.

Pentru UCB, astăzi este un moment de angajament pentru persoanele care trăiesc cu boli psoriazice. În ultimii zece ani, UCB a lucrat îndeaproape cu aceste comunități de pacienți pentru a înțelege natura de bază a bolii lor, precum și modurile complexe în care acestea afectează calitatea vieții. Munca noastră a fost întotdeauna condusă de știința de pionierat care a rezultat în opțiuni de tratament pentru pacienții cu psoriazis, artrită psoriazică, precum și întregul spectru al bolilor spondiloartritice axiale. Ne-au ghidat în permanență nevoile din lumea reală ale acestor pacienți și astăzi continuăm această călătorie cu ei pentru a contesta standardele actuale de îngrijire și pentru a aduce tratamente noi, cu valoare sporită pentru pacienți.

Ziua Mondială a Psoriazisului este un moment important pentru a mobiliza conștientizarea cu privire la povara acestei boli, nu doar în rândul celor care trăiesc cu ea, ci și în societate în general, pentru a putea să înțelegem și să ajutăm în a ușura povara stigmatizării care încă înconjoară bolnavul de psoriazis. Este, de asemenea, o zi pentru a privi cu nerăbdare spre viitor, iar UCB împărtășește încrederea și angajamentul față de viitor cu comunitatea globală de psoriazis.

 

de Păncescu Florentina, Head of Neurology and Operations Eastern Europe

Alte articole

TOP

REVISTA POLITICI DE SANATATE

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: