Politici de Sanatate

Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din Republica Moldova a fost certificată conform standardului ISO 9001:2008

30 iunie
17:55 2014
Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din Republica Moldova a fost certificată conform standardului ISO 9001:2008

Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM) a finalizat cu succes procesul de certificare a Sistemului de Management conform standardului ISO 9001:2008. Recent, instituția a primit și documentul care confirmă acest lucru, emis de către organismul de certificare TÜV Thüringen e.V. din Germania.

ISO 9001 este standardul internațional de referință pentru sistemele de management al calității, fiind implementat de sute de mii de entități din peste o sută de țări.

Certificatul obținut de AMDM confirmă faptul că activitatea Agenției corespunde standardului internațional. Totodată, acest certificat reprezintă o dovadă de necontestat a capacităţii instituţiei de a oferi consecvent servicii de înaltă calitate pentru satisfacerea cerinţelor societăţii. De asemenea, în contextul procesului de integrare europeană a Republicii Moldova, implementarea sistemului de management al calităţii oferă credibilitate AMDM în fața autorităților de reglementare din domeniul medicamentului și dispozitivelor medicale din Uniunea Europeană și din lume.

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: