Politici de Sanatate

Se caută experți și proiecte inovatoare în eHealth

20 iunie
09:03 2017
Se caută experți și proiecte inovatoare în eHealth

Proiectul INNOLABS, finanțat de UE va selecta peste 100 de idei de proiecte inovatoare pentru a le accelera și sprijini atât financiar, cât și prin servicii. Se caută, de asemenea, experți în eHealth.

Proiectul INNOLABS își propune să dezvolte, să îmbunătățească și să furnizeze tehnologii legate în principal de eHealth, asistență medicală personalizată și populația în curs de îmbătrânire. Proiectul promovează colaborarea, transferul de cunoștințe și oportunități între IMM-urile din diferite țări și sectoare.

Pentru primul lor apel, ei caută soluții cross-sectoriale (e-health) pentru a le oferi sprijin în valoare de până la 50.000 €. Această primă cerere deschisă pentru proiecte de inovare în domeniul asistenței medicale personalizate este deschisă de la 1 iunie până la 30 septembrie 2017.

Până la 25 de idei bune din partea IMM-urilor și antreprenorilor vor fi selectate pentru a fi înscrise într-un program de accelerare în care fiecare echipă va primi:

30.000 € în numerar (suma forfetară)

20.000 € în servicii de inovare.

În plus, INNOLABS a lansat un apel și caută specialiștii care au o experiență înaltă în domeniile sănătății, e-sănătății,  biotehnologiei, medicinei. Proiectul INNOLABS are o durată de doi ani și jumătate și este susținut de Programul-cadru pentru cercetare și inovare Orizont 2020.

Roxana Maticiuc

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: