Politici de Sanatate

Prof. dr. Alina Tănase, noul manager al Institutului Clinic Fundeni

12 august
15:11 2019
Prof. dr. Alina Tănase, noul manager al Institutului Clinic Fundeni

Începând cu data de 16 august, medicul Alina Tănase va fi manager interimar al Institutului Clinic Fundeni. Ea va conduce Institutul în următoarele luni. Informația este confirmată și de Ministerul Sănătății care a informat că fostul manager, conf. univ. dr. Carmen Orban a anunțat ministerul despre intenția de a renunța la activitatea de manager și că a avut o discuție în acest sens cu ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Prof. dr. Alina Tănase este medic primar hematologie cu supraspecializare în transplantul medular, doctor în Științe Medicale, coordonator al Programului de Transplant Medular și Director Medical al Institutului Clinic Fundeni.

Carmen Orban va face trecerea de la stat, la privat și se va alătura echipei manageriale a Grupului Monza România. Ea a condus timp de 9 ani Institutul Clinic Fundeni din București. “Mai mult sau mai puțin, timpul petrecut aici, la Fundeni, a reprezentat pentru mine o parte asumată a destinului și a carierei profesionale pe care am dăruit-o pacienților dar și celor ce formează acel tot integrat în salvarea de vieți, și anume marea familie medicală a Institutului Clinic Fundeni” declară conf. dr. Carmen Orban.

Roxana Maticiuc

Alte articole

TOP

revista politici de sanatate

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: