Politici de Sanatate

Președintele ANMDM, Nicolae Fotin, decorat de președintele României

01 decembrie
21:12 2017
Președintele ANMDM, Nicolae Fotin, decorat de președintele României

Cu ocazia Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru prestigioasa activitate medicală, pentru dăruirea și abnegația dovedite în actul medical, Președintele României, Klaus Iohannis, a conferit președintelui ANMDM, Nicolae Fotin, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler. 

Totodată, în semn de înaltă recunoaștere și apreciere pentru întreaga lor carieră academică, reprezentând excelența medicală românească, pentru promovarea imaginii țării noastre în mediile științifice internaționale, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler academicianului Constantin Ionescu-Tîrgovişte și prof. univ. dr Nicolae Hâncu, membru de onoare al Academiei Române.

De asemenea, pentru contribuția deosebită în cercetarea și practica medicală, pentru serviciile aduse la îmbunătățirea stării de sănătate a populației, pentru priceperea, grija și devotamentul arătate în îngrijirea bolnavilor, Președintele României a conferit Ordinul Național „Serviciul Credincios”în grad de Cavaler lui Alexandru Brezoiescu, medic dentist și președintele Colegiului Medicilor Dentiști, profesorului universitar doctor Silviu Constantinoiu, Directorul Centrului de Excelență în Chirurgia Esofagiană, profesorului universitar doctor farmacist Dumitru Lupuliasa, președintele Colegiului Farmaciștilor, și profesorului universitar doctor Fior Dafin Mureșanu, medic în Clinica de Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Roxana Maticiuc

Alte articole

TOP

revista politici de sănătate

Abonează-te la newsletter

:
: