Politici de Sanatate

Medicul Alexandru Velicu, vicepreședinte al ANMDM

07 septembrie
09:08 2017
Medicul Alexandru Velicu, vicepreședinte al ANMDM

Medicul Alexandru Velicu a fost desemnat vicepreședinte al Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, cu atribuții în domeniul medicamentelor de uz uman.

“Experiența acumulată până în prezent, atât în domeniul privat al serviciillor medicale de sănătate cât și în domeniul legislativ, mă ajută la o bună înțelegere a activității Agenției, precum și la o prioritizare a demersurilor viitoare. Trebuie să menținem standarde înalte, iar unde identificăm situații complicate, să gasim cele mai bune soluții, conform legislației naționale și internaționale. Trebuie să avem o comunicare eficientă și timpi de lucru bine stabiliți, conform protocoalelor, în vederea unui răspuns rapid la solicitările venite atât din partea cetățenilor, din partea industriei, cât și din partea profesioniștilor din sistem.”

Alexandru Velicu are o experiență de peste opt ani  în domeniul privat al serviciilor medicale de sănătate, urmată de  o activitate de aproape 5 ani în domeniul legislativ, în cadrul Comisiei pentru Sănătate și Familie a Camerei Deputaților.

Roxana Maticiuc

Alte articole

TOP

REVISTA POLITICI DE SANATATE

Editii speciale

revista politici de sanatate-Republica Moldova

OncoGen

Abonează-te la newsletter

:
: