Politici de Sanatate

Licitație europeană – Formarea coordonatorilor pentru Rețeaua europeană de referință

10 octombrie
09:51 2018
Licitație europeană – Formarea coordonatorilor pentru Rețeaua europeană de referință

Comisia Europeană, în calitate de autoritate contractantă, anunță lansarea licitației de achiziție servicii „Rețeaua europeană de referință: Formarea coordonatorilor, metodologie și instrumente”. Contractul vizează consolidarea capacităților și sprijinirea organizării și gestionării rețelelor europene de referință în organizarea și gestionarea acestora. Acesta va furniza oportunități de formare și învățare într-o serie de domenii legate de gestionarea, dezvoltarea și coordonarea rețelelor europene de referință. Formarea echipelor în cadrul grupului de coordonatori ai rețelelor europene de referință va fi, de asemenea, un element-cheie al acțiunii.
Contractantul va crea un program coerent de formare cu durata de 3 ani și care va include 4 ateliere de lucru pentru formarea fizică și 6 sesiuni virtuale de formare care vor viza coordonatorii rețelelor europene de referință, managerii de proiect din cadrul rețelelor europene de referință și supleanții acestora.
Pe baza materialului de formare pregătit pentru toate cele 10 module și a respectivelor rezultate și lecții învățate, contractantul va pregăti module de învățare electronică care pot fi utilizate în mod autonom.
Mai mult, un modul de învățare electronică pentru toți membrii rețelelor europene de referință privind introducerea în UE și contextul rețelelor europene de referință ar trebui, de asemenea, adăugat la programul de formare.
Valoarea totală estimată este de 400 000.00 EUR (fără TVA) iar durata contractului este de 50 de luni.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 22 octombrie 2018, ora locală: 17:00. Limbile în care pot fi depuse ofertele sau cererile de participare sunt: bulgară, cehă, daneză, germană, grecă, engleză, spaniolă, estonă, finlandeză, franceză, irlandeză, croată, maghiară, italiană, lituaniană, letonă, malteză, olandeză, poloneză, portugheză, română, slovacă, slovenă, suedeză.
Deschiderea ofertelor va avea loc la data 24 octombrie 2018, ora locală: 10:00, DG Health and Food Safety, Rue Breydel 4, B232 5/P047, 1040 Brussels, Belgia

Alte articole

TOP

Interviu dr. Mihaela Vlaiculescu

revista politici de sanatate-Republica Moldova

revista politici de sanatate

Abonează-te la newsletter

:
: