Politici de Sanatate

Laurențiu Mihai, noul președinte CNAS

23 noiembrie
11:45 2017
Laurențiu Mihai, noul președinte CNAS

Laurenţiu Mihai a fost numit preşedinte al CNAS şi membru al consiliului de administraţie. Numirea a fost făcută de către premierul Mihai Tudose, printr-o decizie publicată în Monitorul Oficial.

Într-un interviu recent, acordat revistei Politici de Sănătate, Laurențiu Mihai declara, în calitate de director executiv al APMGR că “starea în care a ajuns industria farmaceutică locală, unul dintre domeniile strategice ale economiei naționale, impune o abordare complexă, care să includă, pe lângă măsuri administrative legate de preț, măsuri fiscale și măsuri de încurajare a producției locale, a investițiilor în cercetare și dezvoltare. Această industrie cu o lungă tradiție în România, care, în prezent, asigură peste 8.000 de locuri de muncă, are un potențial de creștere imens.”

Laurenţiu Mihai a ocupat, din mai 2011 până în prezent, funcţia de director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR). Este doctor în sănătate publică și are experiență în management sanitar. De la 1 septembrie și până acum funcţia de preşedinte al CNAS a fost asigurată de Răzvan Vulcănescu.

 

Alte articole

TOP

revista politici de sănătate

Abonează-te la newsletter

:
: