Politici de Sanatate

Clubul Regal al Medicilor: înscrierile continuă în timpul Congresului

09 octombrie
16:35 2017
Clubul Regal al Medicilor: înscrierile continuă în timpul Congresului

Cea de-a treia ediție a Congresului Clubului Regal al Medicilor începe joi, 12 octombrie, cu două cursuri pre- Congres: ”Imagistica – rolul RMN în diagnosticarea cancerului mamar” (hotel Novotel) și ”Aspecte particulare în somnologie” (locurile au fost ocupate).

Vineri, 13 octombrie, în cea de-a doua zi a Congresului, lectorii români și străini vor susține, la hotel Novotel, prezentări din domeniile Pediatrie, Obstetrică- Ginecologie, Chirurgie, ORL, Clinica Sânului, Neonatologie. Ultima zi a Congresului continuă cu teme de specialitate din Gastroenterologie, Oftalmologie, Neurosciene, Medicină de Laborator, Chirurgia Toracică și Rezecții complexe în endometrioză.

Cea de-a treia ediție a Congresului Clubului Regal al Medicilor se va bucura de participarea a aproximativ 500 de specialiști care împărtășesc aceleași valori și armonie, speakeri români și străini din peste 20 de specialități.

Profesioniștii care nu s-au înscris online până pe 5 octombrie o mai pot face direct la fața locului, în timpul Congresului. Taxele de participare sunt: 50 de lei (membri Clubul Regal al Medicilor, medici rezidenți, biologi, biochimiști, chimiști și asistente medicale) și 150 de lei pentru cei care nu sunt membri ai Clubului Regal al Medicilor.

 

Credite EMC

Cel de-al treilea Congres este creditat EMC:

  • Cursuri pre Congres: Rolul RMN în diagnosticarea cancerului mamar – 4 credite EMC; Aspecte particulare în somnologie – 6 credite EMC
  • Congresul național “Împreună construim excelența” – 9 credite EMC
  • Pentru biologi, biochimiști, chimiști OBBCSSR acordă 18 credite EMC.
  • Pentru asistente medicale OAMGMAMR acordă 15 credite EMC (în limita a 150 locuri)

Valentina Grigore

Alte articole

TOP

Interviu dr. Mihaela Vlaiculescu

revista politici de sanatate-Republica Moldova

revista politici de sanatate

Abonează-te la newsletter

:
: