Politici de Sanatate

Bristol-Myers Squibb: Translația științei în rezultate semnificative pentru pacienți

06 iunie
12:36 2017
Bristol-Myers Squibb: Translația științei în rezultate semnificative pentru pacienți

Cercetarea imunologică (I-O) evoluează rapid, cu noi progrese care ne apropie de tratamentul cancerului cu precizie. Medicina translațională – cercetarea pentru a înțelege mai bine biologia cancerului și pentru a identifica categoriile de pacienți cu cea mai mare șansă de a beneficia de terapia I-O – este o forță motrice în spatele acestor descoperiri și joacă un rol din ce în ce mai important în cercetarea cancerului.

Medicina translațională cuprinde multe domenii de cercetare fundamentale. Echipele noastre interdisciplinare colaborează pentru a răspunde la întrebările-cheie și pentru a înțelege intim mai mult interacțiunea dintre sistemul imunitar și cancer. Aici, membrii echipei de translație împărtășesc date despre munca lor și rolul important pe care îl va juca medicamentul translațional în viitorul tratamentului oncologic.

Tratamentul corect, pacientul potrivit, timpul potrivit

Prin cercetarea noastră în micro-mediul tumoral, spun specialiștii BMS, învățăm mai multe despre modul în care biologia tumorii dinamice a pacientului poate fi utilizată ca un ghid pentru deciziile de tratament pe parcursul călătoriei sale în domeniul cancerului. Continuăm să investigăm rolul PD-L1, povara mutației tumorale și semnăturile genetice ale inflamației și alți biomarkeri potențial predictivi – atât biomarkeri tumorali, cât și biomarkeri periferici – pentru a ne informa și anticipa mai bine beneficiile abordărilor actuale și viitoare. În plus, echipele noastre continuă să evalueze instrumentele de diagnosticare potențiale pentru a ajuta la identificarea acestor biomarkeri la pacienții care utilizează metode mai puțin invazive, cum ar fi biopsia lichidă.

Alte articole

TOP

Video

revista politici de sănătate

Abonează-te la newsletter

:
: